McLaren frigiver 18 nye biler i 2025 under New Track25 Plan

McLaren har afsløret en ny forretningsplan på 2018 Goodwood Festival of Speed, hvor det britiske superbilfirma lover, at det vil lancere 18 nye modeller og derivater i 2025 som en del som en del af en investering på 1,2 milliarder pund.
Den nye plan kaldet Track25 er en udvidelse af den allerede etablerede Track22 -plan, der blev afsløret på Geneva Motor Show i 2016. Denne originale strategi omfattede ikke omfang for en ultimativ serie efterfølger til P1 -hyperbilen, men Track25 gør det helt klart, at en ny flagskib vil ske.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste supercars til salg 2018
Det bruger en hybrid drivlinje-McLaren siger, at hele sin sportsbil og superbil-line-up vil blive elektrificeret inden 2025-og virksomheden hævder, at det i øjeblikket udvikler en let, superfast-opladning, højeffekt batterisystem til høje ydeevne køretøjer .
McLaren udvikler også i øjeblikket en allelektrisk hyperbil. For to år siden erklærede administrerende direktør Mike Flewitt at Auto Express, at modellen vil være “den mest spændende sportsvogn, vi nogensinde har lavet.” En tre-sædet model kodenavnet BP23 er også i rørledningen.
Virksomhedens produktkøreplan vil omfatte udskiftninger til sportsserier biler (570’erne, 570GT og 600LT) og Super Series (720s) modeller. Alle vil blive elektrificeret med hybrid drivlinjer som standard.
McLaren forudsiger, at produktdrevet løfter produktionen med næsten 75 procent, og firmaet er målrettet mod et output på 6.000 biler årligt i midten af ​​2020’erne. McLaren vil fortsætte med at producere alle sine biler på sit produktionscenter i Woking.
Følg vores live -dækning af 2018 Goodwood Festival of Speed ​​her.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *