Nye motor- og trimmuligheder til VW T-ROC, Polo og Arteon

Volkswagen har annonceret en række rækkeviddeopdateringer på tværs af Polo, T-Roc og Arteon-lineups med en bredere rækkevidde-trimniveauer og motorer, der nu er tilgængelige for købere .
T-ROC-crossover bruges nu i entry-level S-trim fra £ 18.950, udstyret med en 1,0-liters turboladet tre-cylindret motor, der producerer 113bhp. VW har også tilføjet en 2,0 TDI SEL-model fra £ 28.345, drevet af en 148bhp 2,0-liters diesel parret med firehjulstræk. Begge nye modeller leveres kun med en seks-trins manuel gearkasse.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste crossovers og små SUV’er 2017
Den helt nye Polo Supermini sælges først i januar, men VW bruger nu sin indgangsniveau 74bhp 1.0 TSI-motor på SE og slår trimmodeller. Den leveres med en fem-trins gearkasse og starter ved £ 15.060 i SE-trim, mens High-Spec SEL-modeller har en meget mere kraftfuld 113bhp-version af den samme motor.
Afslutning af opdateringerne er VW Arteon, der nu bruges med en 148bhp 1,5-liters turboladet firecylindret motor. Den har cylinderdeaktiveringsteknologi til at hjælpe med at spare brændstof. Et valg af seks-trins manuel og syv-trins DSG-gearkasser er tilgængeligt på tværs af sofistikering og R-line-trim.
Er du fristet af nogen af ​​VW’s anvendelser til Polo, T-Roc eller Arteon? Fortæl os det i kommentarerne!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *