Hyundai klik for at få Service udvidet for at få alle biler og lastbiler, der tilbydes på Internettet

Hyundai, skal udvide sit klik for at få websalg ved at få hver eneste af sine biler og lastbiler, der tilbydes at komme online.
Fra april i år vil klienter være i stand til at vælge deres nærmeste Hyundai -forhandler online, før de specificerer nogen form for en af ​​virksomhedens biler og lastbiler til deres personlige smag. Finansvalg kan derefter skræddersyes til krav, før der bruges en form for forhandlerdiskonteringssatser, såvel som salget er afsluttet.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Klik for at få service er ikke et websted for omkostningssammenligning, så det vil ikke være muligt at indstille virksomhedens 165 forhandlere mod hinanden i en budkrig. Kunder vil dog være i stand til at få private tilbud fra enhver type Hyundai -købmand, da alle vil være knyttet til kliket for at få service.
Mens testdrev har brug for et forhandlerbesøg, vil det være muligt at have en splinterny Hyundai, .
Hyundais britiske administrerende direktør, Tony Whitehorn, sagde, at væksten i virksomhedens klik for at få programmet ville medføre en “komplet eftersyn” af sine detailoperationer, og tilføjede klienter, der gradvist føler, som han gør, at: “Jeg forventer at kunne få min Biler og lastbil online, i dag ”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *