Lexus LC Coupe såvel som konvertible Get Chassis -opgraderinger til 2022

Lexus har revideret sin LC Coupe såvel som LC -konvertible design til deres 2022 -designår med en runde med justeringer. Ændringerne inkluderer suspension, softwareapplikation samt endda sikkerhedsforbedringer med det mål at holde køretøjet konkurrencedygtige mod rivaler som BMW 8 -serien.
Det japanske firma siger, at det har foretaget ændringer til LC Coupe’s ophængsindstillinger for at give bilisten “en meget bedre fornemmelse af, at køretøjet er i kontakt med vejen.” Virksomheden har ikke afsløret detaljer, men det erklærer, at ændringerne har forbedret bilens styresvar.

New Lexus LC Black Motivation Special Edition afsløret

Lexus ‘ingeniører har ligeledes kalibreret begge biler’ drevtilstande for at levere meget mere komfort i typisk tilstand såvel som noget skarpere styring i sportens S+ -indstilling. Lexus oplyser, at chassiset i begge køretøjer nu meget bedre håndterer tonehøjde såvel som rulle som et resultat af opdateringen.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Indvendigt er der et nyt skiftlås -system til den automatiske gearvælger, der undgår bilisten fra at skifte omvendt, mens du rejser fremad. Forsæderne er ligeledes blevet redesignet med dybere puder, hvilket Lexus siger, at de forbedrer komforten yderligere.
Købere har en mulighed for to drivlinjer-en 354bhp 3,5-liters V6-hybrid parret til en CVT-gearkasse eller en 471bhp 5,0-liters V8, der driver en traditionel automatisk transmission. Det konvertible design tilbydes kun med sidstnævnte mulighed.
Priserne begynder fra £ 99.500 for den hybriddrevne LC 500h samt den V8-drevne LC 500 i firmaets netop for nylig introducerede Black Motivation Trim-niveau. LC -konvertible starter fra £ 102.725.
Klik nu lige her for at tjekke vores evaluering af Lexus ‘allerførste plug-in hybridbil, NX 450H+…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *