Audi Quattro under New Administration

Audi vil foretage sin anden store senioradministrationsmodifikation på som mange måneder, hvor Francisus van Meel erstattes som administrerende direktør for Quattro GmbH i de kommende uger.
Flytningen, der forventes at tage placering før Genève Motor Show i marts, vil overholde hælene på overførslen af ​​stilchef Wolfgang Egger til Audis Giugiaro -datterselskab i februar.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Hr. Van Meel vil blive erstattet af senior Audi Engineering Figur, Heinz Hollweger, der har været ansvarlig for biludvikling, indrømmede kilder.
• Audi S1 ​​verificeret til Genève Motor Show
Hr. Van Meel, 46, overtog driften af ​​Quattro GmbH i maj 2012 samt leverede RS -mærket den bredeste designsort i sin historie, herunder introduktionen af ​​Rs 6 Avant, RS7, RS Q3 og en ansigtsløbt RS5 -familie.
Alligevel har interiørkilder udsat hr. Van Meel flyttes videre til Audis kinesiske arm på ordrer fra Audi Engineering Boss, Ulrich Hackenberg.
Kilder antyder, at den kommende helt nye Audi R8 kan have utilfreds hr. Hackenberg, især i sammenligning med sin søskens bil, Lamborghini Huracan, der tvinger Audi til en fuld ombygning af sin konfiguration såvel som et par af sin kerne engineering mindre end et år væk fra sin markedslancering. Hr. Van Meel har ligeledes været fast med fiaskoen i R8 E-Tron til at tilfredsstille dens produktionsrutine såvel som forskellige mål.
Mens Quattro GmbH har ramt nye højder af indtjening under sin ledelse, har dens manglende levering af R8 E-Tron til produktion været en bukke i Audis højdrevne brand, der konkurrerer med Mercedes AMG og BMW M-divisioner.
• Audi R8 e-tron, der trods alt skal udvikles
En 60-årig østrigsk, hr. Hollweger undersøgte i Wien såvel som har været Audis leder af bilfremskridt i betragtning af det 2005.
Kilder har verificeret, at Van Meel har accepteret en berømt funktion i Audi China, det største marked for Audi Worldwide.
Det er næsten specifikt, at han vil lede mærkets forskningsundersøgelse såvel som Advancement Center i Beijing, åbnede for et år siden, som er fokuseret direkte på den orientalske region.
”Audi R & D Center Asia er en afgørende milepæl i internationaliseringen af ​​vores fremskridtskapacitet,” sagde Audi Board of Administrations formand, Rupert Stadler, ved åbningen af ​​anlægget.

”Holdene vil arbejde tæt på at komme i kontakt med klienterne i Asien, såvel som de vil sørge for, at nyttige koncepter en fremskridt fra Asien kan integreres i den tidlige konceptuelle fremskridtsfase af vores produkter.”
• Audi-planlægning meget flere syv-sæder SUV’er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *