Første Tesla forbedrede autopilotfunktioner, der skyldes ‘cirka tre uger’

Nye Tesla -ejere kan forvente, at deres biler og lastbiler får forbedrede autopilotfunktioner på et tidspunkt i december, har forretningsfører Elon Musk afsløret.
Alle nye Teslas er nu lavet med den nye hardware, men funktionerne, der er garanteret af det seneste autonome system, er endnu ikke aktive. Det betyder, at klienter, der køber en helt ny Tesla lige nu, ikke rigtig får selvkørende funktioner på niveau med ældre biler.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Uanset hvad du kræver at forstå om selvkørende biler
Med tiden vil de nye designs være i stand til fuld selvkørende, såvel som Tesla planlægger at rulle autonome funktioner trinvist op, indtil fuld niveau 5 autonomi er opnået.
Som altid har Tesla-administrerende direktør Elon Musk taget til Twitter for at afsløre den seneste udvikling og udsætte, at de allerførste forbedrede autopilotfunktioner vil blive frigivet på omkring tre uger som en del af Autopilot 8.1-opdateringen, med resten dryppet til klienter over De kommende måneder.
• Hvad er Tesla Autopilot?
Forbedret autopilot introducerer Slip Road for at forlade rampens autonomi på motorveje såvel som dobbelt køreveje med automatisk baneændring, mens New Autosteer+ betyder, at bilerne og lastbilen vil være i stand til at navigere strammere, mere komplekse veje-det nuværende system muliggør kun selvkørende selvkørsel På motorveje. Det vil ligeledes introducere klogt tilkaldelse, hvilket betyder, at dine biler og lastbil kan navigere i mere komplekse miljøer for at dukke op foran dig, når du telefon kalder det.
• Tesla Design S Review
Fuld selvkørende evne vil blive tilbudt som en yderligere funktion, når systemet valideres såvel som legaliseret. Dør til dør-autonomi loves ud over automatisk opladning såvel som ny ‘søgningstilstand’ selvparkering-bilerne og lastbilen vil reducere dig lige ved din destination samt forlade for at opdage en auto-parkeringsplads. Brug af Wise Summon bringer bilerne og lastbilen trætte tilbage til dig.
Tesla siger, at det ikke er muligt at forstå nøjagtigt, når fulde selvkørende funktioner endte med at være tilgængelige, men Elon Musk har oplyst, at en Tesla udstyret med forbedret autopilot vil være i stand til at køre fra den ene amerikanske kystlinje til den anden uden nogen menneskelig indgriben ved slutningen af ​​2017.
Vil Tesla have fulde selvkørende biler og lastbiler på vejene denne gang omkring næste år? Lad os forstå dine tanker i kommentarerne …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *