Ny Mazda 2 afsløret: Allerede billeder såvel som detaljer

Den nye Mazda 2 Supermini (kendt som Demio i sit husmarked) er officielt blevet udsat for at falde sammen med produktionsstarten på Hofu -anlægget, Sydøst for Hiroshima. Ford Fiesta såvel som Vauxhall Corsa-rival slutter sig til CX-5, 6 samt 3 som det fjerde medlem af Mazdas nye generation af køretøjer. Produktionsbilen, der vises lige her i japansk spec, barer en slående lighed med Hazumi -ideen, der blev udsat på Genève -showet i marts, samt bruger nøjagtigt det samme ‘Kodo’ -stilsprog et dens større søskende – Mazda 3 Hatch. Det skjoldformede gitter, der streamer til skarpe forlygter, svulmende hjulbuer samt vandrette baglygter bringes alle over.
Ny Mazda 2: Interiørteknologi
Mazda 3-indflydelsen fortsætter i det indre med en skærm i tablet-stil, der strækker sig fra toppen af ​​instrumentbrættet, mens en grundlæggende trio af air-con-urskiver samt en BMW iDrive-stil Rotary Controller er den eneste synlige switchgear, der producerer en uklarhed samt eksklusivt design. Det vil ligeledes drage fordel af Mazdas mest aktuelle MZD -link -infotainment -system, der allerede er monteret på 3, der bringer navigation, telefon såvel som nydelseskontroller sammen på den centrale skærm. Mazdas I-ActivSense-pakke med sikkerhedsinnovation, der også tilbydes syge, der inkluderer et alarmeringssystem til afgangsafgang, Radar Cruise administrerer såvel som helt automatiske adaptive forlygter.
Ny Mazda 2: Motorer
Tekniske detaljer er tynde på jorden på dette tidspunkt, men en ny 1,5-liters Skyactiv-diesel vil debutere, som Mazda tidligere har erklæret, vil klokke CO2-emissioner på mindre end 90 g/km. En 1,5-liters Skyactiv-benzin vil ligeledes blive brugt i en række output sammen med en mulighed for håndbog såvel som automatiske transmissioner.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

De samlede dimensioner forventes at spejle Hazumi -konceptet, der bestemte 4.070 mm lange, 1.730 mm store såvel som 1.450 mm høje – i det væsentlige lignende dimensioner som fem -dørs fiesta, dog med en længere 2.585 mm akselafstand for meget mere indvendigt rum.
Priserne er endnu ikke afsløret, men forventet at begynde fra omkring £ 11.000. såvel som Mazda har høje ambitioner for nykommeren. Dets Europas administrerende driftspolitimand Phil Waring fortalte Automobile Express: “Vi tilbyder i øjeblikket omkring 24.000 i afsnittet B [Supermini], så vi forventer, at det nye køretøj vil fordoble det.”
Fortæl os, hvad du tror på den nye Mazda 2 på Twitter, på Facebook eller i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *