1073bhp Subaru STI E-Ra Electric Race Car for at påtage sig Nurburgring

Subaru har frigivet et næste generations elektriske racerbilkoncept på Tokyo Automobile Salon. STI E-RA producerer 1073bhp fra fire elektriske motorer og har en skræddersyet krop med høj nedgang.
STI E-RA vedtager en række moderne Subaru-styling-signaler, såsom C-formede LED-løbelys, men resten af ​​bilen kan ikke genkendes fra enhver vejgående Subaru. En stor carbonfiber splitter sprænger foran, og dybe motorhjelmhuller kanaliserer luft fra frontgitteret og over toppen af ​​bilen.

Ny Subaru Solterra STI -koncept forhåndsvisning Hot Electric SUV

Gapende hjularchudskæringer oprettes for at lindre lufttrykket og tilsættes nedstyrke foran, og hjulene selv racer center-lock-genstande, indpakket i Falken-glatte dæk.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Kroppen klemmes ind bag forhjulene for at accelerere luftstrømmen langs siderne af bilen, og et stort taghul er monteret, formodentlig for at afkøle bilens batteri under udvidede sporsessioner.
På bagsiden er der en enorm svan-hals bagvinge og en høj diffusorarrangement, skabt for at skabe en lavtrykszone på bagsiden af ​​bilen for meget mere downforce.
STI E-RA bruger en fire-motorisk ordning til firehjulstræk, drevet af en 60kWH-batteripakke. De elektriske motorer leveres af Yamaha og monteres på hvert hjul, hvilket muliggør nøjagtig kontrol af strømforsyningen. Bilen analyserer hjulhastighed, bilhastighed, styringsvinkel, lateral kraft, gab, bremsetryk og individuelle hjulbelastninger for at finde ud af, hvor meget strøm der skal påføres på hvert hjul.
En sådan nøjagtig kontrol er kun mulig med hjulmonterede elektriske motorer-teknologien er tilladt af FIA E-GT-reglerne, og Subaru vil forfølge den derudover for sine fremtidige racerbiler. STI E-RA er indstillet til at begynde at teste på japanske kredsløb i år, før han tackle Nurburgring i 2023. Subaru sigter mod en omgangstid på 6 minutter 40 sekunder-fem sekunder hurtigere end NIO EP9 Electric Hypercar.
Læs nu alle de aktuelle nyheder om Subarus mest aktuelle foray til øko-motorisk-den ren-elektriske Solterra SUV …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *