Mercedes E-klasse 2014-opdateringer afsløret

, der overholdt 2013’s store ansigtsløftning, har Mercedes, når han igen har været i gang med at forbedre E-klassen, omend i en mindre radikal skala denne gang omkring. På salg fra september er der nu forbedret almindeligt sæt på tværs af rækkevidden, med alle variationer ligeledes drage fordel af meget mere magt, lavere emissioner såvel som det tyske brands nye 9G-Tronic gearkasse.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Udviklet internt, den ni-trins automatgear vil blive parret som fælles for E350 Bluetec-motoren i salonen, ejendom, coupe samt cabriolet. Det ser CO2 -emissioner falde med så meget som 17 g/km, hvor kupéen fører an, og frigiver kun 136 g/km. Økonomisk klima har også set en lignende forbedring, hvilket resulterer i så meget som 5,4 mpg meget mere afhængigt af det pågældende design, som alle er opnået sammen med tilføjelsen af ​​en yderligere 6bhp, idet den samlede output tager så meget som 254bhp.
Det er en lignende historie for entry-level E220 Bluetec Auto, selvom den holder den eksisterende 7G-Tronic ‘Box: Power er op 7bhp til 175bhp, CO2 er nede med så meget som 16g/km samt økonomisk klima, der når en erklæret 64.2mpg. Cabriolet bryder dog det øre-kloge mønster såvel som nu udsender yderligere 3G/km samt håndtag 1,2 mpg mindre, nu rammer 129 g/km samt 57,7 mpg
Mercedes, Mercedes, bevæger sig med variationen til Cabriolet såvel som Coupe’s flagskib E400 AMG Sport Spec. Emissionerne lige her falder med en typisk på 16 g/km CO2 for at sikre, at Cabriolet nu frigiver 168 g/km såvel som Coupe 161G/km, begge administrerer ca. 40 mpg.
• Finest udnyttede udøvende biler
Hver ny E-klasse får også hjælp til kollisionsforebyggelse plus som standard oprettet for at forhindre samt minimere effekten af ​​kollisioner. Dette inkluderer autonom bremseteknologi, der fungerer på så meget som 62 km / h, skal bilisten stoppe med at arbejde for at reagere, såvel som ligeledes kan reagere på stationære biler på så meget som 30 km / h, ellers stopper bag-end-uheld ved så meget som 24 km / t.
Valgfrie ekstramateriale inkluderer præmien såvel som Premium Plus -pakker, som Mercedes erklærer vil spare klienter 27 procent over at købe hvert produkt separat. For salonen tilføjer premium -bundtet på 2.695 pund et panoramisk soltag, split foldede bageste sæder, reverserer cam såvel som hukommelsespakken. Premium Plus koster en yderligere £ 1.200 såvel som kast i Keyless Go, komfortpakken såvel som et meget mere avanceret støjsystem.

Begge disse fås på noget mindre, når de er monteret på boet, der koster henholdsvis £ 2.395 såvel som £ 3.495, da de opdelte foldesæder såvel som drevet bootlid er allerede standard.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *