Toyota såvel som Tamiya udvikler de små brintdrevne Mirai RC-biler og lastbil

hver gang Toyota lader sine ingeniører have det sjovt. Sidste gang der skete, fik vi den temmelig usædvanlige Gr Yaris hot hatchback. Men denne gang er mærkets boffins reduceret, og i forbindelse med radiokontrollerede biler og lastbilspecialister Tamiya udviklede en RC-version af Mirai, som-du gættede det-kører på brint.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Den lille Mirai er en tiendedel på størrelse med den faktiske bil, men den innovation, der driver den, er netop den samme. Der er en lille brintbrændselscelle under kroppen, der bruger komprimeret brint til at producere 20 watt elektrisk energi samt drive en elektrisk motor.
Det angiver, at Mirai RC kan gå dobbelt så langt som et traditionelt batteridrevet fjernstyret bil, såvel som den har nøjagtigt de samme fordele som et brintkøretøj i fuld størrelse. Så tankningstider er hurtige, da brint opbevares i et par dåser med hurtig frigivelse, såvel som den ægte Mirai, er de eneste emissioner, der er lavet af legetøjet, vand.

Tamiya såvel som bitbiler og lastbilforretningspar så meget som producerer den vilde maks.

Innovationen til RC-biler og lastbil blev miniaturiseret af Bramble Energy-en britisk miljøvenlig energileverandør, der er specialiseret i brændstofceller. Det blev derefter boltet til Tamiyas fremtrædende TT-02-chassis, som er en firehjulstrækplatform, der er fremtrædende med RC-racere.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *