‘Årlige omkostningsbesparelser på tusinder er opnåelige for chauffører’

Det er et tal, som de fleste af os foretrækker at ignorere – de årlige omkostninger ved at holde hemmelighederne til en moderat nye eller nye biler og lastbil, der dækker næsten 1.000 miles om måneden. Uanset om det er leasing eller køb, regner jeg med, at det er omkring £ 5.000 all-in.
Chokeret? Vær ikke. At øge pengene til såvel som at få endnu et halvt anstændigt lidt til medium køretøj, derefter beskatte, forsikre, brændstof, køre, rengøre, parkere, service samt reparere det, mens det ser det afskrives hver dag, er ikke en overkommelig proces. Derfor kravet til den typiske 10.000-12.000 km lange bilist i en sub- £ 15k- £ 20.000 biler og lastbil for at have den fem grand om året budgetplan før mulige vejafgift, bøder samt andre ofte glemte udgifter .
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Fineste biler og leasing af lastbiler tilbyder 2018
Selvfølgelig betaler du meget, men du får en hel del til gengæld-privilegiet at nyde særlig gevinst adgang til et ydmyg vejlegalt køretøj 24/7, 365 dage om året, til det første. En af glæderne i det moderne liv, nej?
Regne med, at min tal på £ 5.000 er lige så høj? Derefter kan du ikke lide, hvad der overholder fra Automotive Research Study Expert Inrix, der siger, at det er lige så lavt. Virksomheden insisterer på, at den typiske britiske chauffør behandlede en samlet køreudgift på £ 5.795 i 2017 “. Når man tænkte på, at dens forskere inkluderede, hvad de bizarrely forklarer som ”vejafgiftsgebyrer, spildt tid såvel som kulstof, plus overbetalinger”, som jeg ikke har indgået i (undskyld!), Er vi ikke så godt fra hinanden. Tro på £ 5k- £ 6k PA for hr. eller fru typisk bilist.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *