Kabinet -omskiftning bringer ny transportsekretær

Justine Greening er blevet erstattet som transportsekretær som en del af David Camerons kabinet -omskiftning.
Greening – en streng modstander af planer om at udvide Heathrow lufthavn – er blevet flyttet sidelæns til stillingen som international udviklingssekretær.
Trinnet har udløst spekulationer om, at premierministeren planlægger at bryde koalitionsregeringens forhånd for valget om ikke at bygge en tredje landingsbane i Heathrow.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Greening skal erstattes af Patrick McLoughlin, den tidligere Conservative Party Chief Whip. Transportminister Theresa Villiers er også flyttet videre med en forfremmelse til Nordirlands sekretær.
Justine Greening blev transportsekretær i oktober 2011 og efterfulgte Philip Hammond. I betragtning af at hende så har hende været godkendelse af planer om at bygge en højhastigheds jernbanelinie på 32 mia. Pund, der forbinder London, Midlands og Norden.
For nylig er hun kommet under ild fra Virgin Rail -chef Richard Branson, der beskyldte hende for at handle “ulovligt” og “irrationelt” ved at tildele jernbanekontrakten for West Coast Main Line til det rivaliserende firma FirstGroup.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *