Volkswagen GTI Roadster vist på Goodwood 2014

Volkswagen har sløret grænserne mellem de virtuelle og virkelige verdener med afsløringen af ​​GTI Roadster. Oprindeligt oprettet til PlayStation 3 Game Gran Turismo 6, blev det radikale koncept bragt til live på det populære GTI -møde i Wortherse, Tyskland. Nu er det vist til britiske fans på Goodwood Festival of Speed.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Oprettet rent som et designudstillingsvindue, ingeniører, vi var i stand til at slippe af med almindelige produktionsmodelbegrænsninger med hensyn til design. Håden af ​​to-sædet open-top roadster er væsentligt kortere og lavere end produktionen GTI ved henholdsvis 2.494 mm og 1.090 mm.
Klassiske golf GTI -design -signaler forbliver med honningkage -gitteret og forlygter, men aggressive kulfiberblade og gapende luftindtag understreger koncepterne lave og store holdninger. Kontrolleret i profilen og bagfra om bliver designet til ren fantasi med en betydelig bagvinge, kulstoffarver og overdimensionerede 20-tommer legeringshjul, indpakket i en glidende lavprofil gummi. En anden berømt funktion er de flydende C-søjler, der også fordobles som en roll-over-beskyttelsesbjælke.
Under huden er en 3,0-liters V6 Biturbo-motor, der udvikler 496bhp og 560nm, monteret. Når det er kombineret med den syv-trins DSG-gearkasse og 4motion firehjulstrækkesystem, er GTI Roadster i stand til 0-62 km / h på 3,6 sekunder. Tophastigheden er 192 km / h.
Indvendigt er passagerer kokoneret i en dobbelt carbonfiber monocoque og sidder lavt i hip-kramende racer sæder. En ildslukker er også tilpasset til at give fuld race -bilfølelse. Carbonfiber og Alcantara trim dekorerer interiøret, mens sorte og røde accenter giver et nikk til sin GTI -arv. Gran Turismo 6 -spillere kan downloade GTI Roadster til PlayStation 3 nu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *