New Land Rover Defender Svære Top Van åbner for Service

Land Rover har frigivet meget flere detaljer om den industrielle version af den nye forsvarer. Den nye forsvarer Svære top vil sælges senere på året med en vejledende prisfastsættelse for den korte wheelbase tre-dørs 90 version, der starter ved £ 35.500 plus moms.
Den længere 110 version vil sandsynligvis udgift lidt over £ 40.000 plus moms såvel som Land Rover håber, at den industrielle forsvarer også vil kæmpe stærkt på den meget mere utilitaristiske afslutning af 4×4 -markedet mod ligesom den nye Ineos Grenadier som den nuværende afgrøde af afhentningsbiler.

Bedste små varevogne at få 2022

Det vanskelige topnavn stammer tilbage til 1950’erne, da der blev etableret aftagelige vanskelige toppe til Early Land Rover -seriens design for at give ekstra sikkerhed såvel som beskyttelse. Det nye design sørger for, at det nye design fortsætter med den nøjagtige samme silhuet af de tidlige biler.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

De kommercielle orienterede forsvarere etableres af Land Rover Special Automobile Operations samt heller ikke skimp på Kit. De bruger Traveller-modellernes aluminiumintensive design-angivet at være tre gange stivere end den allerbedste krops-på-ramme-struktur-med uafhængig spiralsprungesuspension samt justerbar luftophæng, der tilbydes på den større model.
Selvom tekniske detaljer vil blive frigivet med faste omkostninger senere på året, forstår vi, at begge designs vil have en vade dybde på 900 mm, mens 110 -versionen har tilgang, bakning såvel som afgangsvinkler på så meget som 38, 28 samt henholdsvis 40 grader i off-road-indstillingen.
12
Om vores adsclose denne annonce

Ligesom Traveler-versionerne vil Land Rover’s 10-tommer Pivi Pro Touchscreen blive monteret, mens avanceret software-over-the-air (SOTA) -evne kan opdatere masser af bilens systemer. Andre tilbudte teknologier inkluderer Clearsight bagspejlet, der videresender et HD-cam-feed i placeringen af ​​et spejl-nyttigt, hvis den bageste tonsbugt er fuld.
Avanceret trækhjælp vil ligeledes være tilgængelig, hvilket gør det muligt for bilister at manøvrere bilerne og lastbilen omvendt ved hjælp af en roterende controller i midten af ​​bilen. En 3D-surround-cam vil ligeledes hjælpe med vanskelige manøvrer, der giver en all-round visning af bilerne og lastbilen på den centrale skærm.
Selvom forsvareren Svære top gør uden en anden eller tredje række af sæder, vil den blive tilbudt med et centralt spring sæde, så tre personer kan sidde i fronten. Land Rover er ligeledes tiltalende en greb om ekstramateriale, der tilbydes for tjenester for at tilpasse deres forsvarer vanskelige toppe. Michael van der Sande, administrerende direktør for Land Rover Special Automobile Operations, sagde: ”Vi vil maksimere ydelsen såvel som brugervenligheden af ​​New Defenders lastområde med hårde materialer såvel som kreative opbevaringsmuligheder for at sikre, at det overgår evnen til enhver Type tidligere forsvarer vanskelig top. ”

Se nu på vores top 10 fineste 4x4s for at komme nu …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *