Ring for Diesel Scrappage Plan

Ministre skal tænke på at skrabe de ældste såvel som mest beskidte diesel i Storbritannien for at forbedre luftkvaliteten. Det er ifølge RAC Foundation, som har krævet de mest forurenende design – de omkring 10 år eller Ældre – at blive taget af vejen.
I en ny rapport erklærer stiftelsen, at der hvert år er 29.000 for tidlige dødsfald på grund af luftkvalitet. Ud over nu opfordrer det regeringen til at gøre noget for at sænke skadelige forurenende stoffer, hvilket kan forårsage alvorlige sygdomme som astma, hjertesygdomme såvel som kræft.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Populariteten af ​​dieselbiler og lastbiler er steget i de sidste 20 år. Nedre CO2 -emissioner såvel som meget bedre brændstoføkonomi plus køretøjsafgift såvel som forretningsbiler og lastbilincitamenter har set antallet stige fra 1,6 m i 1994 til 10,1 millioner i 2013.
• Overbelastningsgebyr op 15 procent
Men ældre diesel udsender normalt mere nitrogenoxid såvel som partikler end benzinbiler, såvel som disse er knyttet til dårlig luft af høj kvalitet såvel som sundheds- og wellness -problemer. ”Mange mennesker troede, at de ved at købe diesels ville få meget bedre brændstofforbrug såvel som at hjælpe kamp over hele verden med at opvarme med lave CO2 -emissioner,” forklarede professor Stephen Glaister, direktør for RAC Foundation.
”Men sådan var fokus på verden, at beslutningstagere gik glip af effekten ældre dieseldesign i specifikke har på sundhed og velvære i storbyområder. Markedet for biler og lastbil er steget til vanskeligheden ved at rydde op i dieselmotorer, men vi kræver at tilbyde traditionen for de mest beskidte diesel. ”
• Hybridbiler og servicering af lastbiler på op
En talsmand fra afdelingen for Lever fortalte os, at der ikke er nogen nuværende planer om at indføre en sådan plan såvel som at andre job allerede hjalp til at forbedre luftkvaliteten. Han sagde: ”Der har været store forbedringer i luft af høj kvalitet i de sidste to årtier, såvel som vi investerer £ 2 milliarder på forskellige handlinger for at forbedre det yderligere. Disse inkluderer promovering af ultra-lave udladningskøretøjer, grønnere offentlig transport, gåture såvel som cykling. ”

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *