Velkommen til Copart Community Autoblog

Der er to ting, du leder efter, når du får en bil: Værdi og pris. Hvis man ikke er op til at parere med den anden, er det ikke en god aftale.

Heldigvis drejer Coparts servicemetode omkring disse to ting.

Grundlagt i 1982 i af Willis J. Johnson, Copart startede som en lille bjærgård i Vallejo, Californien. Johnsons serviceværdier lægger vægt på køber / sælgerforhold: en mands skrald er en anden mands skat. Fra junk til guld, fra redning til at gemme, arbejdede Johnson for at gøre dig, køberen, drage fordel af mest ud af dine køb.

På COPART er vores mission at skabe værdi og mulighed gennem bilauktioner og udveksling. Vi stræber efter altid at være et førende globalt bilauktionsselskab, samt levere de bedste muligheder for vores købere overalt.

Uanset hvad du leder efter, er chancerne for, at vi har det, og vi sælger det til en billig pris – en pris fastsat af dig, auktionsdeltageren! (Og Hey, hvis vi ikke har det, du leder efter, skal du gå videre og oprette en køretøjsalarm på vores hjemmeside.)

Ud over vores online-auktioner bringer vi dig Copart Community Blog, med køretøjsrelaterede emner som interessant eller usædvanlig opgørelse, ideer til bilkøbere og ejere og nyheder om bilindustrien. Det er vores mål at ikke kun forbinde bilkøbere og sælgere over hele verden, men også at uddanne vores medlemmer, så de bliver klogere, savvier forbrugere, uanset om de kommer til personlig eller service.

Copart placerer den højeste værdi for at fremme det bedste copart-fællesskab muligt. Vi inviterer dig til at følge os, læse vores blog og blive en del af copart-oplevelsen ved at registrere sig for medlemskab med os.

Besøg os på copart.com for at lære mere!

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Linkedin.

Sådan her:
Ligesom loading …

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *