BMW for at lave ekstramateriale som opvarmede sæder Abonnementsbaserede indstillinger

BMW har afsløret en håndfuld nye funktioner til biler, der kører den nyeste version af mærkets iDrive Infotainment -software, som til sidst vil omfatte evnen til at lave trøst og bekvemmelighedsfunktioner såsom f.eks. Opvarmede sæder abonnement baseret.
Fra juli modtager alle nybyggede BMW-modeller, der kører den syvende generation af IDRive, opdateringer og nye funktioner. Ejere af eksisterende modeller med iDrive 7 vil også modtage de nye funktioner ved hjælp af en over-the-air softwareopdatering.

BMW rækker tilbage på beslutning om at opkræve Apple CarPlay -abonnementsgebyrer

Som en del af den gratis opdatering planlægger BMW gradvist at udvide sin line-up af digitale eftersalgstilbud for at inkludere “visse komfortfunktioner”, såsom opvarmede sæder, hvilket betyder, at købere, der ikke option dem fra køb, vil være i stand til at låse dem op via app eller gennem infotainment -systemet til en pris.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Funktionerne vil allerede være indbygget i bilen, der kræver, at ejere køber dem direkte eller abonnerer i en periode på et til tre år. Imidlertid vil alle ulåselige, indbyggede funktioner og ekstramateriale være tilgængelige med en en-måneders prøveperiode.
Opdateringen, som BMW siger, er dens “mest omfattende køretøjs -softwareopgradering til dato”, inkluderer også opdateret navigation, en redesign til BMW -personlige assistent og tilføjelsen af ​​trådløs Android Auto -smartphone -forbindelse.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *