New Volkswagen Arteon: UK introducerer omkostninger såvel som specifikationer, der er udsat

Volkswagen, har udsat UK introducer prisfastsættelse såvel som specifikationer for den helt nye Arteon-firmaets nye flagskibssaloon såvel som BMW 4 Series Gran Coupe-rival.
Ordrebøger er åbne nu med Arteon prissat fra £ 34.305. Omkostningerne på indgangsniveauet vil i sidste ende falde nærmere £ 30.000 med indførelsen af ​​billigere, lavere drevne modeller. De britiske købere vil blive brugt to trimlinjer-sofistikering såvel som R-line-mens der tilbydes tre motorvalg for nu.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Volkswagen Arteon allerførste drev: Er VWs nye flagskib så meget som ridse?
På det £ 34.305 omkostningsmærke får købere en 2,0-liters diesel med 148bhp i sofistikeret trim, parret til en syv-trins DSG-gearkasse. En meget mere kraftfuld 2,0-liters TDI-motor med 237bhp, en DSG-gearkasse såvel som 4Motion firehjulstræk tilbydes fra £ 39.170, mens den eneste benzin, der bruger til Introduc, er prissat fra £ 38.755. Det er en turboladet 2,0-liters firecylinder, der skaber 276bhp, såvel som ligeledes er udstyret med en DSG-transmission såvel som firehjulstræk.
Senere i år får vi biler og lastbiler, der bruger VW’s nye 1,5-liters TSI-benzinmotor, indstillet til 148bhp samt tilbydes med enten en seks-trins håndbog eller en syv-trins DSG. En midt-spec 187bhp 2.0-liters TSI-benzin med en DSG-gearkasse vil ligeledes tilføjes.
Diesel-sorten vil vokse med tilføjelsen af ​​en indgangsniveau seks-trins håndbog Gearbox-valg på 148bhp 2,0-liters TDI. Biler og lastbiler i R-line trim er alle prissat med en præmie på 785 pund for nu.
Ny Volkswagen Arteon: Frisk VW -stilsprog
Sidder på VW -gruppens MQB -platform, stikker den 4.862 mm lange Arteon ud fra resten af ​​VW -sorten takket være anvendelsen af ​​et nyt stilsprog, Hætter hele forreste ende af bilen, der dypper ned i hjularkerne samt tilfredsstiller de nye LED -forlygter. Selve lysene er ubesværet en del af det brede, vandrette gitter – en stiltræk, som Volkswagen -stater vil være meget mere udbredt i sine næste generations modeller.
28

Den fem-dørs coupé-taglinje er parret med en stærk karakterlinie, der løber fra forlygterne til halelysene, hvilket producerer en åbenlyst bære bag på bilen. Omkring bagsiden sættes nye vandrette LED-halebelysninger under en lille læbe spoiler på lugelåget, hvilket åbner så meget som at udsætte en 563-liters bagagerum.

New Volkswagen Arteon: Interiør såvel som teknologi
I kabinen er den mest slående funktion den lange vandrette luftventil, der strækker bredden på instrumentbrættet, svarende til den, der blev opdaget i Passat. Det er forbundet med en lavprofileret omgivelsesbelysningsstrimmel, der smelter sammen med hoveddørene for at producere en kokoneret følelse foran. Tre sæder er i opdaget bagpå med 1.016 mm benplads til passagerer. Fold dem ned, såvel som det producerer en 1.557-liters bagagerum. UK -biler og lastbiler får Nappa læderbeklædning som standard.
28

Med hensyn til tech vil britiske købere drage fordel af Volkswagen, der kun vælger at tilbyde Arteon i to høje spec trimniveauer. Som standard vil en otte tommer berøringsskærm med SAT-NAV blive inkluderet på alle biler, mens skærmen 12,3-tommer digitale instrument ligeledes vil være inkluderet. En større 9,2-tommer Find Pro Central Infotainment-skærm med gestus administrerer Gør valglisten.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

PARTNERSKAB

Brug for at tilbyde din bil?
Find dit fineste tilbud fra over 4.000 forhandlere samt tilbud til så meget som £ 1.000 mere. Det er så let.

Sælg din bærede ‘fremragende’trustpilot

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *