Copart introducerer allerførste regelmæssige Copart Vælg Auktion

Alle på Copart har arbejdet svært at bringe vores medlemmer det allerbedste valg af biler af høj kvalitet, vi måske opdager fra steder som flådefirmaer, leasingvirksomheder, finansieringsinstitutioner, udlejningsbiler og lastbilselskaber såvel som mere. Vi har navngivet denne prestigefyldte Stock Copart Select.

Nu vil vi invitere dig til at deltage i vores indledende regelmæssige Copart Vælg auktion kl. 11.00 CT på torsdag den 9. december. Copart Vælg biler Gør gode tilføjelser til forhandleropgørelser. Forbrugerne såvel som andre købere vil ligeledes lide dem. Hver bil skal opfylde vores høje copart vælge standarder.

Hvad gør vælger Automobiles anderledes?

Alle vores COPART vælger biler, lastbiler og SUV’er er håndplukket baseret på de overholdelse af kriterier:

Rene titler
Typisk 5 til 6 år, men ikke ældre end 8 år
Mileage omkring 65.000 miles, men normalt ikke meget mere end 150.000
Lille til ingen skade typisk, som mindre buler såvel som slitage

Alle disse biler omfatter en gratis tilstandsrapport, så du forstår, hvad du byder på, samt en hengiven Copart-vælger erklærer Team for at løse enhver form for problemer eller spørgsmål. Dine køb er ligeledes dækket af COPART, vælger sikkerhedsløft at give dig ekstra sind. I betragtning af at de er af så høj kvalitet, håndteres COPART-biler biler med særlig omhu på vores placeringer.

Så hvis du forsøger at finde brugte biler og lastbiler til lager, personlig transport eller anden grund, kig på vores kommende opgørelse, samt sørg for at være med os kl. 11.00 på torsdag den 9. december. Vi håber, at du vil være en rutine, da vores copart vælger lager fortsætter med at vokse.

For at opdage meget mere om de visse krav, vi bruger til at vælge Copart, vælger køretøjer, hvor de kommer fra, samt andre oplysninger, inspicere vores COPArt Vælg side samt vores COPArt Vælg FAQ-side. Du kan også nyde denne informative video.

Husk, før du kan drage fordel af de fremragende tilbud på fremragende biler og lastbiler i vores Copart, vælger du auktion, vil du krav være et grundlæggende eller førende medlem. Vær venlig at deltage i os i dag, hvis du ikke allerede har det.

Deltag nu!

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Linkedin.

Sådan her:
Ligesom loading …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *