Ny VW Atlas 2017: Kæmpe SUV er muligvis indstillet til Europa

VW’s for nylig udsat Atlas SUV muligvis endnu vedrørende Europa, på trods af at det er udviklet med USA såvel som Kina i tankerne.
Den fem meter lange, tre-række SUV vil blive udviklet på VWs amerikanske plante i Chattanooga, men VW-eksekutører har udsat for bilen afslører, at reservekapaciteten på fabrikken indebærer, at det nu tager et kig på at bringe bilerne og lastbilen til Europa.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

”Vi har kapacitet til yderligere 20.000 biler og lastbiler i Chattanooga,” sagde Dr. Elmar-Marius Licharz. ”Vi er usikre på at åbne det for Europa, så vi beder om bekymringen såvel som at inspicere, om det ville fungere.”
• Bedste SUV’er at købe nu
Dr. Licharz fortalte os ligeledes, at VW’s 188bhp 2,0-liters diesel ville arbejde i bilen, men de valgte ikke at tilbyde den motor i den amerikanske kundes syn på dieseler, der overholdt VW-emissionskandalen. Imidlertid spørger atlasen, der holder denne motor muligvis til Europa såvel som VW, potentielle kunder om bilen.
28

Imidlertid kan bilens størrelse godt være det største problem – på over 5 meter lang er den længere end en sort rover eller en Mercedes GLS såvel som ifølge Licharz ville det have svært ved at passe ind i adskillige tyske garager.
Det er dog endnu mindre sandsynligt, at Atlas ville opdage sin metode til Storbritannien. Den ekstra udgift ved at konvertere biler og lastbil til højre kørsel ville gøre det uøkonomisk at tilbyde biler og lastbil i Storbritannien.
Volkswagen Atlas 2016 LA Motor Show -lancering
Volkswagen afslørede sin allerførste SUV-SUV nogensinde forud for sin forår 2017 US-lancering. Atlas skuldrene Den mægtige opgave at gendanne brandets troværdighed for nordamerikanske klienter efter den skadelige emissioner. Det blev vist på LA Motor Show i 2016 – det ideelle sted at vise det til amerikanske forbrugere at prøve såvel som genopbygningsrenten for Volkswagen -navnet.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *