Trident Iceni Grand Tourer-debut bekræftede

Den helt nye Trident Iceni Grand Tourer er blevet bekræftet som en af ​​stjernerne i Salon Prive Show, der finder sted i West Londons Syon Park fra 5. til 7. september.
Tridenten drives af en frontmonteret 6,6-liters turbodieselmotor, der producerer 430bhp i standard melodi. En opgradering til 660bhp er også tilgængelig som mulighed.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Mere imponerende er drejningsmomentfiguren på 1.288 nm for standardbilen, produceret ‘på under 3.250 o / min’ eller 1.424nm for den oprørte model.
Motorens enorme kraft sikrer imponerende ydelse. Trident hævder, at Iceni kan sprint fra 0-62 km / h på kun 3,7 sekunder, og vil ramme en tophastighed på næsten 200 km / h.
Dette kommer dog ikke på bekostning af økonomien. Dens momentmultiplikationsteknologi giver motoren mulighed for at rev på kun 980 o / min, når bilen kører på 70 km / h.
Trident hævder, at Iceni ved denne hastighed stadig administrerer 68,9 mpg og kan rejse mere end 2.000 miles ved motorvejshastigheder på en fuld tank med diesel. Motoren er også i stand til at køre på biodiesel, palmeolie eller linsefrøolie.
Den Norfolk-baserede producent bygger hver bil til bestilling. Bestil bøger til den kun diesel-sportsbil åbnes på Salon Prive Show, med priser, der starter fra £ 75.000.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *