Eleverne skal få natdrivende lektioner for at minimere ulykker, forskningsstudieoverflader

Nye bilister skal få natdrivende lektioner for at hjælpe dem med at forblive risikofri på vej For nylig bestod deres test.
Forskere analyserede kollisioner, herunder nye bilister, og mens de opdagede, at nybegynder var hurtige til at opdage nøjagtigt, hvordan man forhindrer ”enkelt køretøj” -kollisioner, ”livsstil” aspekter såsom kørsel om natten såvel som i weekender uddannelse.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Ure, der går tilbage, bringer uheld
Undersøgelsen, via vejsikkerhedsorganisation IAM Roadsmart, nævnte fire afgørende aspekter som at spille en funktion i kollisioner, herunder nye drivere. Disse består af uerfarenhed såvel som dårlig dømmekraft, utilstrækkelig styring af bilen, livsfaktorer såvel som økonomiske faktorer: sidstnævnte er knyttet til nye bilister, der generelt køber meget mere overkommelige, ældre biler, som normalt tilbyder dårligere ulykkesikkerhed end nyere modeller.
Rapportens forfattere opdagede ligeledes, at nye chaufførers uheld satser efterår efter erfaring snarere end alder, hvor 17-årige oplevede en typisk reduktion på 36 procent i deres muligheder for at have en kollision på grund af tid på vejen sammenlignet med en Seks procent reduktion på grund af alder såvel som erfaring. Dette antyder, at de, der tager deres prøver senere i livet, oplever lignende niveauer af fare for en 17-årig chauffør.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *