Ny Hyundai Tucson For at få 48V mild hybrid tech

blev først afsløret på New York Motor Show 2018, den ansigtsløftede Hyundai Tucson SUV er indstillet til at blive brugt med en 48V mild-hybrid diesel-drivkraft, når den lanceres i sommer. Brugen af ​​48V tech er en første for mærket, der hævder, at det vil minimere brændstofforbruget og CO2 -emissioner med op til 7 procent.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Oprindeligt vil kun den mest kraftfulde 183bhp 2,0-liters Tucson Diesel-motor (som også leveres med firehjulstræk som standard) med 48V elektrificering. Men bilister vil være i stand til at vælge mellem enten en 6-trins manuel eller Hyundais nye 8-trins automat. Den anvendte elektriske motor er en ‘mild hybridstartergenerator’, der kan levere op til 12 kW yderligere strøm, mens batteripakken er en 0,44 kWh lithium-ion-enhed.
• Bedste 4x4s og SUV’er til salg
Selvom hybridsystemet i øjeblikket er begrænset til en enkelt motor, har Hyundai oplyst, at den 48V Mild-Hybrid Tech i begyndelsen af ​​2019 vil være tilgængelig med Tucson-modeller udstyret med sin nye smarte stream 1,6-liters diesel.
Nye 2018 Hyundai Tuscon designændringer
Fra de ændringer, der er foretaget foran, finder du fuldledede forlygter, en re-designet kofanger og glideplade samt Hyundais velkendte cascading-gitter. Den bageste får nye halebelysninger såvel som en ny kofanger og udstødningsidé-hvilket giver Tucson et friskere look.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *