New Skoda Vision X Concept Previews Little SUV

Dette er Skoda Vision X, et Geneva Motor Show-koncept, der forhåndsviser en ny lille crossover fra det tjekkiske mærke, der ligner stil som sædet Arona og VW T-Roc.
Showbilen bruger også komprimeret naturgas (CNG) som et potentielt renere brændstof og har en mild-hybrid drivlinje oprettet til at tilbyde firehjulstræk og begrænset ren-elektrisk kørsel.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Vision X – som forventes at nå produktionen i 2019 og kunne bære badge amiq eller anuq – er meget mere en crossover end en SUV. Den er 4.250 mm lang og 1.800 mm stor – længere og bredere end begge dens ‘søster’ VW -gruppebiler, T -Roc og Arona. Men Skodas taglinje er også væsentligt lavere end begge disse køretøjer.
Det er markant, at Vision X’s akselafstand er 2.645 mm – 55 mm op på en T -ROC’s og hele 80 mm længere end en Arona’s – fordi Skoda ønsker, at sin mindste SUV skal levere familiebil praktisk, der stadig er et familiemedlems sjældenhed i denne stilfokuserede klasse. For at opnå dette baserer det produktionsbilen ikke på den supermini-længde iteration af VW-gruppens MQB A0-platform, men i stedet på den længere version, der også vil blive brugt i den næste generation af Rapid.
20

Denne længere akselafstand er helt klart indlysende i designet, der indeholder Skodas unikke ‘spark’ omkring C-søjlerne. Fronten blander firmaets nuværende SUV -stilsprog ved at sætte dagslysene på dagen (som også giver animerede tegnsignaler), der sidder over de større forlygter nedenfor.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *