“Uanset om du kan lide at BMW har lille eller ej, har den tyske forretning gjort blændende ting”

, mens jeg testede den nye 5-dørs lille omkring de fantastiske veje i Oxfordshire, jeg stødte Mærket – eller i det mindste hvad det brugte til at være …
“Det er ikke en passende mini, er det?” han spurgte mig. Jeg ønskede at foreslå, at vi tager en tur ned ad vejen til den lille fabrik i Oxford såvel som han måske spørger nøjagtigt den samme bekymring for en af ​​de blændende arbejdere, der udviklede de fem-dørs biler og lastbil, jeg var sammen med. Deres svar ville være nøjagtigt det samme som min var – af programmet, det er.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Tænk på det på denne måde: Hvis den originale Tiny blev udviklet af en virksomhed, der havde det, som de såvel som finanser til konstant at etablere det, 911-stil, som det burde have været, formoder jeg, at det ville være en ekstremt lignende biler og lastbil – såvel som design variation – til hvad det er i dag. Uanset om du kan lide, at BMW har lille eller ej, har den tyske forretning gjort blændende ting med mærket såvel som vil fortsætte med at gøre det.
Ud over at køre den nye fem-dørs såvel som at give den en hård træning mod en større, meget mere kraftfuld såvel som meget dyrere VW Golf GTI, denne uge rapporterede vi ligeledes nyheden om, at en lille mini-forhåndsvisning af af Rocketman Idea i 2011 – er tilbage på dagsordenen. Jeg er nødt til at indrømme, Mini’s beslutning om ikke at presse på med fremskridt virkede altid underligt for mig, men nu er bilerne og lastbilen måske ved at blive genopfundet ved hjælp af meget mere standard (billigere) materialer, men med nøjagtigt den samme mængde stil, Kvalitet, sjov såvel som innovation som resten af ​​rækkevidden.
Tæt forbundet med Tiny er BMW 2 -serien Active Tourer, der bruger den nøjagtige samme platform såvel som motorer som Brit. Igen vil nogle BMW-fans stønne om virksomheden, der skaber en forhjulstræk MPV, men det er BMW’s forståelse af, hvad klienter ønsker-på tværs af alle dens mærker-det gør det så vellykket.

Hvad tror du på det moderne lille sortiment? Lad os forstå i kommentarerne nedenfor, på Twitter eller på Facebook.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *