Opdateret Kia Venga vist på Paris Motor Show

KIA har opdateret Venga Mini-MPV med et nyt look, opdateret interiør såvel som nogle ekstra valgfri ekstramateriale. Det er blevet udsat i dag på Paris Motor Show, forud for at gå i salg i Europa tidligt næste år.
Ændringer i det udvendige inkluderer et større gitter med omplaceret badge samt en ny nederste frontkofanger, der kombinerer tåge med nye LED -kørelys dag. Ny kromtrim adskiller køretøjet bagpå, ligesom LED halelys klynger, mens der ligeledes er nye legeringshjulsdesign.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Kia Rio 2015 ansigtsløftning afsløret
Interiørændringer inkluderer mørk metaltrim med lyse accenter såvel som nye sæde mønstre, alle udviklet til at hæve kvaliteten. Valgfrit sæt inkluderer nu et nyt opvarmet ratt såvel som KIAs opdaterede audiovideo-navigationssystem, der har en syv tommer skærm. Der er ligeledes et nyt bagkamera.
• Kia optima t-hybrid afsløret
Der er foretaget effektivitet på tværs af motorens sort for at hjælpe køretøjet med at opfylde Euro V -udladningsstandarder. Ny stop-start tech indebærer CO2-emissioner for 1,4-liters dieselfald fra 119 g/km til 114 g/km.
Den opgraderede Venga, der er produceret i Slovakiet, forventes at sælges i Europa i begyndelsen af ​​2015. Officiel prisfastsættelse vil blive afsløret snart, selvom det sandsynligvis forbliver ligner det nuværende interval, der starter på £ 13.095.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *