Ny 2015 Volvo XC90: Pris, specifikationer og eksklusive PICS

Volvos XC90 sælges i foråret 2015 og er det svenske firma, der leverer på det konkurrencedygtige premium-syv-sæde SUV-marked. Men denne sætning er alt for forenklet til at beskrive denne Volvo, da dette er en af ​​2015’s mange vigtige biler.
• Læs den fulde gennemgang af den nye XC90 her
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Volvo kalder XC90 den bil, der hjælper dem med at genindføre mærket 85 år efter dets fødsel. Det er ingen lille påstand. Bilen debuterer et ekstraordinært kompliment af teknologi og er ifølge virksomheden selv den sikreste bil, den nogensinde har bygget.

Det viser et helt nyt designsprog-et, der ses på Volvos i adskillige år fremover, og er Volvos bedste forsøg endnu på at blive en virkelig premium bilproducent, der kan påtage sig BMW, Audi og Mercedes-Benz.
Når det ankommer i foråret 2015, vil britiske købere have valget mellem tre trimniveauer. Borte er konservative trimnavne, og på deres steder er ‘momentum’, ‘r-design’ og ‘inskription’, mens du under motorhjelmen finder du fire-cylindrede motorer-ligesom enhver model i resten af ​​Volvo-serien i den nærmeste Funktion, der vil ikke være nogen fem-, seks- eller otte-cylindrede enheder.
57

Når det lander i 2015, vil XC90 gå mod premium SUV’er som BMW X5, Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg, Mercedes M-klasse og Land Rover Discovery. Det er prissat fra £ 45.550.
Volvo XC90 2015: Exclusive Video Tour
Volvo XC90 2015: Designdetaljer
Ud over at erhverve nye ejere har Volvo også indledt en ny designretning med sin flagskibs -SUV. Indpakket i sofistikeret nyt metalarbejde er XC90’s styling -signaler, der er vedtaget fra Volvo Coupe -konceptet, klare.
57

Den populære Chrome Trimmet Grille er en første fra Volvo og vil blive en varemærkefunktion på fremtidige modeller, da også vil de T-formede LED-dagslys (kaldet Thor). En langstrakt, men mejslet motorhjelm skærer tilbage i bilens take on line, strækker sig hele vejen til de koniske baglygter og overdriver XC90s brede holdning.
57

Volvo-designer Anders Gunnarson fortalte Car Express, at han og hans team ønskede at give bilen reel selvtillid på vejen, og bilens stærke proportioner blev hjulpet med den nye MEDSPA-platform, der tilskynder til godt portionerede design.

Ny Volvo XC90 interiørdesign afsløret
57

Den dristige redesign strækker sig også til kabinen. En ny tabletlignende nin-tommers berøringsskærm er midtpunktet, der erstatter et væld af knapper og opkald med en ren, rodfri strejf.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *