Kontroller din bil med et blink

ny innovation betyder, at du snart vil være i stand til at tænde din bilradio med et blink og skrue op ad air-con med en håndbevægelse.
Ingeniører hos en af ​​bilens nydelsesfirma Harman har etableret et system, der kan sidestille en række ansigtsudtryk og bevægelser i kommandoer til køretøjsgadgets som radioen, opvarmning, håndfri og sat-nav.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Infrarøde sensorer er installeret bag instrumentbrættet og overvåger førerens aftale med og hænder. Et blink tænder eller slukker radioen. Et nikk til venstre vil dukke op lydstyrken, mens en til højre vil slå den ned, og et tryk på rattet vil undgå den næste station.
At lave en telefonbevægelse ved at holde en hånd til øret med tommelfinger og bit finger forlænget vil svare på et opkald. Og bilisten vil være i stand til at styre air-con ved at øge eller reducere deres hånd over gearpinden.
Ingeniører hos Harman siger, at det vil gøre bilisterne mere sikre ved at give dem mulighed for at styre deres bils innovation uden at fjerne øjnene fra rattet. Hvad laver du af det? Fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *