BP opretter elektriske køretøjsopladere hos UK Forcours

BP vil oprette elektriske køretøjsopladningspunkter på et par af sine britiske forgård EV -opladningskrav.
Olie -giganten, med over 1.300 forgårdssteder i Storbritannien, har investeret 5 millioner dollars (ca. £ 3,5 mio.) I Freewire, en amerikansk virksomhed, der har specialiseret sig i hurtige opladningssystemer til elektriske køretøjer. BP vil prøve Freewires Mobi -oplader på valgte steder i Storbritannien. Mobi -opladeren kræver ikke hardwiring i som en traditionel opladningsbås, såvel som kan flyttes fra et køretøj til et mere – der understøtter så meget som 10 køretøjer på en dag på både typiske såvel som hurtige opladningshastigheder. Virksomheden har endnu ikke afsløret nøjagtigt, hvor mange britiske forgård, der vil være en del af retssagen.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste elbiler
En BP -talskvinde fortalte Auto afslør Mobi -opladeren Fast Charger vil være i stand til at genoplade et Nissan -blad fra flad til fuld på 30 minutter. Selvom der ikke er nogen indstillet periode på stedet for retssagen, sagde BP, at det ligeledes ville tænke på en “pakke med andre opladningsmuligheder, herunder faste opladere i fremtiden.”
Nyheden overholder en tidligere erklæring fra virksomhedens administrerende direktør Bob Dudley, der sagde, at BP var i samtaler med en række køretøjsproducenter om en “sammenbinding med vores detailnetværk til opladning.”

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *