Flere kloge motorvejsreservatområder, der skal udvikles

Hyppigheden af ​​motorvejsreservatområder – hengivne lægelber til beskadigede biler, der skal bruges på motorveje uden nogen vanskelig overtagelse – vil blive øget, er det blevet annonceret.
Highways England, den statsejede forretning, der er ansvarlig for at drive landets motorveje såvel som større A Roads, vil udvikle fremtidige fristedområder hver kilometer “hvor det er praktisk” i stedet for hver 1,5 miles. Det vil ligeledes oprette meget flere fristedområder på steder “med de største niveauer af potentielle online bane stop.”
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Regeringens £ 1m kloge motorvej lønningsdag
Laybys vil være afsluttet i orange “hvor det er relevant” for at gøre dem meget mere synlige for chauffører og forlænge en prøveplan på M3 i Surrey.
Smarte motorveje, der ligeledes forståede som alle bane, der kører motorveje, se den vanskelige indtagelse af genanvendt som en ekstra motorvejsbane-enten permanent eller når det er nødvendigt i toptider.
I et brev sendt til Lever Select Committee sagde Highways England-administrerende direktør Jim O ‘Sullivan, at alle baner, der kørte motorveje Meget mere skadelig end konventionelle motorveje.
Yderligere sikkerhedstrin for kloge motorveje inkluderer et stoppet bildetekteringssystem på grund af at blive rullet ud i år, der overholder forsøg på M25. Highways England erklærede ligeledes, at det havde reduceret “manglende overholdelse af Red-X-signaler” til omkring otte procent, hvilket indebærer, at et betydeligt antal bilister stadig kører i lukkede kloge motorvejsbaner. Denne lovovertrædelse vil sandsynligvis medbringe bøder såvel som gebyrpunkter i 2018.
Orange Sanctuary -områder, der blev prøvet
Den allerførste high-viz-bugt blev udsat for M3 nær Camberley i Surrey i 2017. Dengang oplyste Highways England meget flere fristedområder vil blive malet på nøjagtig samme måde, hvis retssagen var vellykket.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *