Hyundai I40 får et nyt look til 2015

Hyundai har udsat en mid-life makeover for sin i40-saloon såvel som ejendoms sort, der bringer en opdateret stil inde såvel som ud, forbedringer til motorer såvel som dynamiske justeringer. En ny kabine såvel som sikkerhedsinnovation i alt 2015 -revisioner.
I40 var den allerførste store Hyundai Saloon, der blev tænkt på en velrenommeret rival til klasseledere, men det var tilbage i 2011. Denne ansigtsløftning er en bestræbelse på at bringe den tilbage i linje med dygtige husholdningskøretøjer, såsom den nye Ford Mondeo som Nå som New Volkswagen Passat.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Ændringer i stylingen af ​​i40 såvel som i40 Tourer overholder i en lignende vene som det koreanske firma for nylig afsløret i30 hatchback -ansigtsløftning. Der er et hexagonalt gitter, der er skabt for at fremhæve mærkets friske husholdningsflade sammen med nye legeringshjul såvel som malingsfinish.
Opdateringer til interiøret bringer friskere materialer allround, ud over et redesignet navigationssystem med et meget mere lydhør syv-tommers farve touchscreen. En DAB -radio tilbydes for allerførste gang på tværs af området, såvel som der er en ny LCD -info -skærm mellem urskiverne.
Den kortfattede motoropstilling på kun en dieselmotor, i to effektudgange, modtager mindre justeringer. Den højere effekt 1,7-liters CRDI har nu 139bhp, et lille løft på 3bhp, selvom drejningsmoment hopper op med 15 nm såvel som er let tilgængeligt fra lavere nede på omdrejningsområdet. Basen 113bhp-versionen forbliver lignende med hensyn til magt, men begge skal se brændstoføkonomisk klima såvel som CO2-emissioner forbedres takket være tilføjelsen af ​​stop/start, lav rullende modstandsdæk, også en avanceret generator som en aktiv luftklap i det forreste gitter.
• Bedste husholdningsbiler
Chassis-justeringer er begrænset til et nyt avanceret trækkrafts hjørneadministrationssystem (ATCC), der efterligner opførslen af ​​en begrænset glidning diff for meget bedre trækkraft såvel som stabilitet. Toureren får ligeledes tilpasningsdygtig bageste ophæng til tungere belastninger.
• Fineste ejendomsbiler
Nye aktive sikkerhedstilsætninger til listen over I40 -enheder inkluderer forbedret baneholdningshjælp, der ligeledes tilføjer kapaciteten til straks at dyppe den høje bjælke, når den registrerer trafikken. En hastighedsgrænseidentifikationssystem kontrollerer vejindikationer såvel som skærme hastighedsgrænser til føreren.
Den reviderede I40 -sort forventes at sælges i begyndelsen af ​​2015, mens omkostninger såvel som specifikationer vises nærmere introduktionsdatoen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *