HYUNDAI bekræfter udviklingen af ​​nye ‘Halo’ sportsbil

Hyundai’s nye N-præstationsmærke vil udvikle sit eget frittstående køretøj, selskabets vicepræsident for højtydende og motorsport Thomas Schemera har bekræftet.
Introduktionen af ​​I30 N Luge og Fastback, sammen med Velsoter N, som ikke vil gå på salg i Storbritannien, er “afslutningen af ​​første fase af N-køretøjer” ifølge Schemera.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Fineste præstationskøretøjer til salg
Det næste skridt i udviklingen af ​​N-mærket er en skræddersyet, selvstændig model. Schemera tilføjede: “Hele ideen er at styrke Hyundai-mærket, for at bringe meget mere følelser.
“Jeg kan fortælle dig Albert Boermann [Hyundai Engineering Boss] og jeg tænker på varme ting og har nogle koncepter i rørledningen til en halo model – vær sikker på, at vi kommer op med noget.”
Auto Express forstår Der er stadig et internt argument, der foregår inden for virksomheden, hvad “Halo” -modellen burde være; Uanset om det tager form som en to-personers sportsvogn eller præstationssalon som Kia Stinger stadig diskuteres. Modellen er som følge heraf stadig flere år væk fra produktionen.
Biermann har også stavet planer om at være involveret i udviklingen af ​​nye designs fra begyndelsen, så processen med engineering Hyundai’s kerneprodukter i N-designs er strømlinet. Denne proces forventes at begynde med næste generation i20 supermini.
Hyundai introducerede N-mærket med RN30-konceptet (billedet) på 2015 Frankfurt Motor Show.
Er du begejstret for udsigten til en halo n model fra HYUNDAI? Lad os vide nedenunder …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *