Vauxhall Manta for at vende tilbage som en fuldt elektrisk coupe-SUV i 2025

Vauxhall afslørede for nylig sin ambition om at endte med at være en allelektrisk bilproducent i 2028, såvel som en del af denne plan vil omfatte opstandelsen af Manta navn efter en næsten 40-årig hiatus. Den originale Manta blev badget som Opel – Vauxhalls europæiske søskendevirksomhed – såvel som en sportscoupé designet til at kæmpe med dem som Ford Capri.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Den kommende Manta er stadig teknisk en coupe, men den vil gå metoden til en mere tidligere stilfuld coupe, Ford Puma, såvel som Will endte med at blive en hævet crossover. Det er mest sandsynligt, at den nye mantas stil omhyggeligt vil overholde stylingen af ​​Manta-e-ideen, der blev udsat af Opel i 2021. I bekræftende fald vil dette gøre det til en rival for andre elektriske kompakte SUV’er, såsom Tesla-design Y som Nå som Volvo C40 -genopladning.

Alle nye Vauxhalls vil være elektriske fra 2028

Vauxhall havde tidligere udløst formodning om, at den elektrificerede manta ville være mere ligner den originale 70-års model, da den udsatte den engangs Manta Gse Elektromod sidste år. Dette genopbygningskøretøj var en moderne reimagination af den originale bagdrevende manta, drevet af en 145bhp elektrisk motor samt med en fire-trins håndbog transmission.
Den kommende Manta SUV vil sandsynligvis være et langt mere traditionelt elektrisk køretøj med hensyn til drivløb. Der er dog en mulighed for, at et fokus på driverinteraktion såvel som stærke styling -signaler kan hjælpe Vauxhall med at gøre Manta til et køretøj, der appellerer til elskere – ligesom originalen.
Med hensyn til den nye Manta’s platform er dette endnu ikke verificeret, men Vauxhalls forældervirksomhed Stellantis har udtalt, at det planlægger at basere sine kommende EV’er på fire nye, hengivne køretøjsarkitekturer.
Disse kaldes stla små, mellemstore, store såvel som ramme. Afhængig af størrelse betyder Manta-E’s tilbagevenden i 2025, at det kan være baseret på STLA-medium-platformen, som ville være i form med Stellantis Timescales, når det kommer til udrulning af denne teknologi.
Bilgruppen har tidligere skitseret, at STLA Medium vil tilbyde så meget som 440 miles af rækkevidde.
Læs mere om Vauxhalls fremtidige elektrificeringsplaner her …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *