Nissan Juke Kiiro Special Edition, der er uindpakket til 2022

Nissan, har afsløret en version med begrænset udgave af sin Juke Crossover med adskillige kosmetiske justeringer og unikke interiørfinish. Den nye model kaldte Juke Kiiro og er begrænset til kun 500 enheder i Storbritannien og vil være tilgængelig for bestilling fra slutningen af ​​februar.
Juke’s udvendige design er stort set uberørt, med undtagelse af et kiirospecifikt farveskema. Bilen er færdig i en ny keramisk grå malingsskygge med kontrasterende lysegule højdepunkter.

Nissan Juke vs Skoda Kamiq vs Seat Arona

Foran er der aluminiumsbeklædning og gule trim accenter, der også strækker sig til sideskærmene og bageste kofanger. Juke Kiiro er udstyret med et sæt glans sorte 19-tommer hjul, mens kiirospecifik grafik er blevet påført på taget og dørspejle.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Kiiro-kabinen bevarer det samme layout som andre Juke-modeller med et skulpturelt instrumentbræt, cirkulære luftventiler og en otte tommer infotainment touchscreen. Sæderne er imidlertid trimmet i sort klud med gul syning og unikke sorte og metalliske grå indsatser. Gul syning vælger også det centrale armlæn, midtkonsol, dørpaneler og instrumentbræt. En kiiro-badge forud for gearvælgeren markerer den begrænsede bil.
Andre steder bruger Kiiro det samme Nissanconnect -infotainment -system, der findes i andre modeller, med TomTom Navigation med live trafikopdateringer, Android Auto og Apple CarPlay. Google Assistant og Amazon Alexa er også integreret.
9

Under motorhjelmen er Juke Kiiro udstyret med den samme 1,0-liters turboladede tre-cylindrede motor som andre jukes. Det producerer 112bhp og kører gennem en seks -trins manuel gearkasse som standard, men en automatisk kobling af dobbelt kobling – kontrolleret af skovlskiftere på rattet – er valgfri.
Juke Kiiro vil sælges i slutningen af ​​februar med prisfastsættelse, der endnu ikke er bekræftet. Det er begrænset til 5000 enheder over hele verden, med 500 af dem, der ankommer til Storbritannien. Special Edition Crossover vil blive forfremmet sammen med Matt Reeves ‘The Batman-filmen som en del af Nissans partnerskab med titlen med adskillige annoncekampagner med Batman-tema.
Tjek vores gruppetest mellem Nissan Juke, Skoda Kamiq og Arona her …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *