Goodwood Festival med hastighed, genoplivning og medlemmers møde for at gå videre i 2021

Goodwood Festival of Speed, Revival og medlemmernes møde er alle planlagt til at gå videre i 2021, efter at Covid19-pandemi.
Det 78. medlemsmøde, som oprindeligt var beregnet til at finde sted i marts 2020, er nu blevet omplanlagt til 15.-16. Maj 2021, hvor medlemmer og stipendiater i Goodwood Road Racing Club og deres gæster får lov til at deltage.

Coronavirus: Hvad gør det med bilindustrien?

Festivalen for hastighed er derefter indstillet til at gå videre den 8.-11. Juli med temaet ‘Maestros-Motorsport’s fantastiske allrounders’. Arrangementet vil være åben for offentligheden som sædvanligt, hvilket giver bilentusiaster mulighed for at se biler i alle epoker, der tackle den 1,16 km lange bakke i Goodwood House.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Endelig finder genoplivningen sted den 17.-19. September, med klassiske biler fra mellem 1948 og 1966, der konkurrerer i løb på det historiske motoriske kredsløb. Ligesom Festival of Speed, vil genoplivningen være åben for offentligheden.
Alle tre begivenheder vil blive kørt i overensstemmelse med regeringens retningslinjer for Covid-19 og social distancering. Efter at have været tvunget til at annullere sine flagskibsmotorsportbegivenheder i 2020, afholdt Goodwood et bagudslukket døre speedweek-show i oktober, hvor løb blev sendt online og på tv.
Hertugen af ​​Richmond, ejer af Goodwood Estate, sagde: ”Mere end noget andet er det de mennesker, der gør vores begivenheder så specielle – driverne, holdene, vores personale og frem for alt fans.
”Vi var utroligt skuffede over ikke at kunne byde dem velkommen til vores meget elskede begivenheder i 2020. Nu er vi glade for at kunne meddele, at alle tre motorsportbegivenheder er planlagt at være tilbage næste år.
”Tak til alle vores loyale tilhængere, der enten rullede over deres billetter eller sluttede sig til Goodwood Supporters ‘Association, som hjalp os umådeligt i et meget hårdt år. Vi kan absolut ikke vente med at se dem og masser af nye fans i 2021. ”
Ser du frem til Goodwood Festival of Speed’s Return i 2021? Lad os vide dine tanker i kommentarerne nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *