Ny 2022 Ford Mondeo afsløret for det kinesiske marked

Mondeo -badget er tilbage – men ikke i Storbritannien. Ford har afsløret en ny generation af sin ikoniske familiebil, der skal ramme veje i 2022, men modellen vil ikke sælges i Storbritannien, i Europa eller i USA og kun er til Kina.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Designet af Fords China Design Center i Shanghai specifikt til kinesiske kunder, vil det blive bygget af Changan Ford, sandsynligvis sammen med den nye EVOS SUV, der i et stykke tid ryktes for at være Mondeos efterfølger. Det er også sandsynligt, at New Mondeo vil dele EVOS ‘platform.

Ny 2021 Ford Evos SUV afsløret på Shanghai Motor Show

Det kræver masser af designinspiration fra EVOS SUV og deler det samme designsprog som Changan Fords anden nye model. Et fedt frontgitter er forbundet med en LED -belysningslinje, der løber langs bagkanten af ​​motorhjelmen, der forbinder de to daglige løbende lysklynger.
Under dem sidder de vigtigste forlygteenheder, mens bilen har en lignende svingende coupe-lignende taglinje. Bagenden af ​​bilen er mere traditionel med større halelys, der henter inspiration fra Mustang, der indtager stedet for de C-formede elementer, der findes på EVOS.
Mærket peger på nogle af de premium-berøringer, det har designet til den nye model, såsom flush pop-out-dørhåndtag, og den glans sorte fascia, der forbinder baglygterne. Mærket siger, at det er 63 mm længere og 23 mm bredere end den udgående model, Mondeo MK4, mens akselafstanden er vokset med 104 mm, hvilket skaber yderligere plads bagpå.
6

Officielt har Ford ikke vist det indre af bilen, skønt det sandsynligvis vil stole på en kabinearkitektur, der deles med EVOS. Dette ville betyde, at højspecifikke versioner af Mondeo kommer med et digitalt dashboard i fuld bredde, der består af et 12,3-tommer digitalt instrumentpanel og en separat berøringsskærm, der spænder op til 27 tommer diagonalt. Infotainment -skærmene bruger kinesisk software, kaldet SYNC 2.0, udviklet lokalt af det kinesiske multinationale tech -selskab Baidu.
Der er ikke afsløret nogen motoroplysninger, selvom lækkede homologationsdokumenter fra det kinesiske industrielle ministerium og teknologi antyder, at to motorer klargøres: en 1,5-liters motor og en 2,0-liters benzinenhed, hvor sidstnævnte producerer 238bhp.

Mondeo har været til salg i Kina siden 2002, introduceret med en lokalmarkedsversion af anden generations bil, der er bygget i Chongqing. Produktionen af ​​den aktuelle generation af modellen ophører i Europa i marts, og den vil ikke blive erstattet med en ny bil til dette marked.
Tjek de bedste udøvende biler at købe nu …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *