Ford Mondeo -produktionen ophører i 2022

Det er blevet bekræftet, at Ford Mondeo Saloon vil blive indfaset af produktionen i marts 2022, med Ford, der citerer skiftende kundebehov som årsagen til at ringe til sin tidligere store sælgende familiebil .
Siden introduktion i 1993 som en “verdensbil” har Ford solgt over fem millioner Mondeos i Europa. Så mange som 86.500 blev solgt i Storbritannien alene i 2001, men salget er faldet over en 28-årig stint i brandets line-up, med kun 2.400 salg i 2020.

Ny Ford Kuga PHEV 2020 anmeldelse

Det afspejler en bredere industriens tendens, når købere af familievogne henvender sig til SUV’er over traditionelle store hatchbacks og saloner. I 2020 var 39 procent af Fords salg SUV’er og crossovers. Det er en stigning på otte procent fra 2019 alene på trods af Covid-19-pandemien, og 50 procent af købere af den nyeste Kuga vælger plug-in hybrid-versionen af ​​mærkets mellemstore familie SUV.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Ford var blevet varmt vippet for at genopfinde Mondeo som en slank crossover i 2022, men en erklæring fra Ford lyder: ”Mens vi ikke kommenterer spekulationer om vores produktplaner, kan vi oplyse, at vi ikke har nogen planer for en fremtidig Mondeo i Europa . “

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *