Regeringen investerer yderligere £ 20 mio. I kerbside elbilopladere

Regeringen har annonceret, at den vil fortsætte med at finansiere installationen af ​​gaden elektriske bilopladningspunkter med godtgørelse på 20 millioner pund for regnskabsåret 2021/22 – Dobbelt så meget som 10 millioner pund for 2020/21.
Fortsættelsen af ​​Institut for Transports boligopladningsordning på gaden vil give lokale råd mulighed for at installere som masser af As 4.000 kerbside EV-opladere, hvilket ville fordoble det samlede antal opladningspunkter på gaden i Storbritannien.

Trådløs opladning af elbiler: Oplades EV uden ledninger fremtiden?

Department for Transport accepterer ansøgninger fra begge råd, der tidligere har modtaget finansiering og dem, der ikke har gjort det. Ordningen er en del af en bredere plan for at investere 1,3 milliarder pund i opladningsinfrastruktur i de næste fire år.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

På trods af omkring 40 procent af mennesker i Storbritannien, der ikke har adgang til parkering uden for gaden, har der imidlertid været vanskeligheder med at få råd til at indtage finansieringen. Forskning fra Centrica (nedenfor) afslører, at råd planlægger at installere kun 35 på gaden hver mellem nu og 2025, mens 126 lokale myndigheder overhovedet ikke har planer om at installere nogen.
Den samme forskning viste også en betydelig forskel mellem regioner, hvor lokale myndigheder i det sydlige England planlagde at installere 2,5 gange meget mere på gaden end råd i det nordlige England, Midlands, Skotland, Wales og Nordirland kombineret.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *