De fineste biler og lastbilannoncer nogensinde

Hvad er de største tv-biler og lastbilannoncer fra hele tiden? Det var den bekymring, vi udgjorde for dig tilbage i november, såvel som nu har vi et svar.
Vi udarbejdede en shortlist på 20 traditionelle annoncer med Assist of Richard Megson, prisvindende innovativ direktør for Top Ad Company The Red Brick Road. såvel som utallige du stemte for dine favoritter på autoexpress.co.uk.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Nu kan du se den samlede liste over udfordrere med Megsons ekspertanalyse af hver enkelt. Der er ingen tabere – dette er et par af de allerbedste annoncer, der nogensinde er lavet – men der er en vinder.
Så hvad er det? Skoda Fabia konstrueret ud af kagen? Citroens Dancing C4 -transformer? Eller den legendariske Renault Clio Papa såvel som Nicole -serien? Lige her er resultaterne … såvel som om du er enig i resultatet eller ej, kan du stadig nyde dem alle ved at klikke på linkene til venstre.
Resultaterne
1. Honda Accord: COG2. Ford Puma: Steve McQueen3. Peugeot 206: Sculptor4. Citroen C4: Transformers5. Volkswagen Golf GTI: Ændringer6. Volkswagen Passat: Force7. Skoda Fabia: Et stykke kage8. Renault Clio: Nicole såvel som Papa9. Fiat Strada: Hånd udviklet af Robots10. Volkswagen Golf GTI: Sang i Rain11. Toyota GT 86: Den ægte deal12. Peugeot 405: Tag vejret væk 13. Vauxhall Meriva såvel som Zafira: Bit Dads14. Land Rover: Discovery 415. Audi A4: Ikke min stil16. Volkswagen Golf: Finest venstre alene17. Vauxhall Astra: Babies18. Skoda Fabia: Factory Tour19. Nissan Almera: Sweeney20. Toyota Corolla: En biler og lastbil for at være stolte af

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *