Volkswagen Passat GT Idea debuterer på La Motor Show

Volkswagen har forhåndsvisning af en stilfuld ny tilføjelse til sin amerikanske Passat -serie på Los Angeles Motor Show i typen af ​​Passat GT -konceptet.
Det er baseret på den nordamerikanske Passat såvel som kun tip til et nyt design til Volkswagens amerikanske line-up. Vi får allerede en Passat GT lige her i England, men det er ikke så attraktivt som dette.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Passat bruger masser af nye stilfulde stiljusteringer, adskillige af dem tydeligt påvirket af Golf GTI.
20

Generelt er der meget mere end 20 stilændringer sammenlignet med den grundlæggende amerikanske sedan, hvor de mest unikke tilføjelser kommer foran. Det har en slank, sort bikagegitter med røde accenter. Det får ligeledes en ny, aggressiv udseende forreste kofanger med en to finnet C-formede indtag samt et mere honningkamindsats, som visuelt ligner den, du vil opdage på den seneste version af Volkswagens berømte hot golf.
• Fineste udøvende saloner til salg i år
Det bliver enorme 19 tommer ‘tornado’ legeringshjul, der skjuler bremser med malede røde calipere. Rundt omkring køretøjet er der udslettet trimmer samt finish, såsom vinduet omgivelser, læbespoiler samt tag, ud over mørkere ‘røget’ baglygter.
Volkswagen forklarer ligeledes LED -forlygterne, den stilfulde dobbelte udstødning findes omkring ryggen, ud over bilens forskellige interiør.
20

Carbon-fiber-trimstykker er prikket rundt om kabinen såvel som på instrumentpanelet, såvel som GT får to-tone sort såvel som grå sportssæder med kontrasterende syning.
Under den kosmetiske justeringer er en 276bhp 3,6-liters TSI VR6-motor, der er parret til en seks-trins DSG Double Greb-gearkasse. Det er ikke et nyt drivløb, men i GT er det parret med en lavere turhøjde ud over det nye sportsudstødningssystem for at få det generelle bundt til at se ud, såvel som støj meget mere målrettet.
Bør den britiske spec Passat GT gå ned ad nøjagtig den samme stilfulde rute eller forblive undervurderet? Lad os forstå dine tanker …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *