150bhp 1.0-liters EcoBoost-motor mulig

En højere effektversion af den anerkendte Ford 1.0-liters EcoBoost-motor evalueres i øjeblikket. I en tale med Automobile Express ved lanceringen af ​​den ansigtsløftede Ford Fiesta sagde EcoBoost Chief Engineer, Andrew Fraser,: “Jeg har fået mit team til at arbejde på en motor for at se, hvor langt vi kan skubbe enheden i produktionsbeklædning.”
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Motoren i Fiesta udvikler 123bhp, og ingeniører sigter mod en effekt på 150bhp i en motor, der er optimeret til at bruge den tilgængelige brændstof i høj kvalitet i Storbritannien og Europa.
At få den 1,0-liters EcoBoost til at udvikle 150bhp på en dyno er en ting, men i køb for at det skal monteres på en produktionsbil, tilføjede Fraser, at motoren “skulle gennemføre en fuld udviklingsproces”, inklusive Fords Hård udholdenhedstest, der inkluderer “motordrift fra -40 til plus 50 grader celsius.”
En EcoBoost -enhed med høj effekt kunne dog bruges i en produktionsbil i begrænset antal, meget hurtigere.
Fraser fortalte os, at den engangs vejledende Formula Ford (billedet), der blev brugt til at indstille en Nurburgring-omgangstid tidligere på året, har modtaget enstemmig godkendelse fra Ford Execs, der har kørt den.
”Det er gjort 30 omgange af Nurburgring, men hundreder af vores spor på Dunton [hjemsted for Fords F & U -anlæg]. Masser af Ford Execs har haft en tur i bilen og spurgt, om vi kunne bygge mere, hvis vi kunne bygge 50. ”
Vejen Going Formula Ford drives af en 202bhp-version af den 1,0-liters EcoBoost. Enheden udviklede sig også op til 220bhp på motordynoen til test takket være det faktum, at den blev opgraderet med den større turbolader fra den 1,6-liters EcoBoost-motor, der er indstillet til at drive 180bhp Ford Fiesta St næste år.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *