BMW’s Hover Ride Design Concept er et LEGO-inspireret flyvende cykel

praktikanter hos BMWs juniorfirma har konstrueret en fuldskala flyvende motorcykelmodel kaldet Hover Ride Design Concept, der henter inspiration fra et fælles projekt mellem den tyske producent og LEGO Teknik.
Baseret på BMW R 1200 GS-eventyret havde BMW Motorrad oprindeligt slået sig sammen med LEGO for at skabe en alternativ version af sidstnævnte 603-dels plastiske replika af den vejgående cykel.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Vil det flyvende bilmarked nogensinde starte?
Ved hjælp af de samme stykker var de i stand til at udtænke en svævende variant af legetøjet, og de elskede det endelige produkt så meget, at de fik en håndfuld BMWs praktikanter i München til at udvikle den rigtige ting.
8

Vi siger ‘den rigtige ting’, men Hover Ride Design-konceptet er for tiden i det mindste en ikke-fungerende enhed, selvom de specielt byggede propeller giver et kig på, hvordan en faktisk hoverbike kunne fungere i fremtiden.
”Det var en fantastisk idé og en enestående kreativ udfordring at udvikle en fiktiv model fra de dele af LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure Set,” sagde leder af BMW Motorrad Automobile Design, Alexander Buckan. “Vores koncept indeholder ikke kun BMW Motorrad -design -DNA med normale elementer som boksermotoren og den karakteristiske GS -silhuet, det trækker også på den LEGO -tekniske stilistiske formspråk.”
• Caterham Seven 620R udødeliggjort i nyt LEGO -sæt
Hover Ride Design Concept gik på offentlig visning for første gang på LEGO World i Copenhagen i går, og vil snart træde videre til at blive fremvist på forskellige BMW -baser.
8

• Mød BMW Motorrad Vision -konceptet
”Det var usædvanligt inspirerende at se kolleger fra forskellige discipliner, der arbejdede med vores praktikanter,” sagde Markus Kollmannsperger, træner til teknisk modelfremstilling. ”Alle involverede i dette projekt lærte en frygtelig masse.”
Hvis dette er det første skridt hen imod luftbåren personlig transport, er der måske en fremtid, hvor cykler vil være lige så populære som biler …
Kan du lide BMW’s Hover Ride Design Concept? Fortæl os nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *