Nye 2020 Maxus E leverer 3 all-elektriske panel VAN introduceret

Den nye Maxus E leverer 3 elektriske varevogn er officielt introduceret i England. Omkostningerne begynder fra £ 22.800 eksklusive moms, men inklusive regeringens plug-in-bilstipendium på 3.000 pund-og når det går i salg i juli, vil det tilbyde frisk konkurrence om Renault Kangoo Ze såvel som Nissan E- NV200.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Det var på grund af at blive introduceret i Storbritannien som LDV EV30, men den kinesiske forælderforretning SAIC for nylig omdirigerede det, da Maxus E leverer 3. Det vil blive udviklet i Kina, hvor Det Forenede Kongerige er det allerførste eksportmarked, hvor det er lanceret . Allerede leveringer forventes at dukke op i september i år.
• Mest overkommelige elbiler og lastbiler til salg nu
Købere har deres mulighed for tre kropskonfigurationer – enten en kort eller lang akselafstandsvogn samt en lang akselafstandsplatformchassis. Den almindelige varevogn har et lastvolumen på 4,8 kubikmeter samt en maksimal nyttelastkapacitet på 905 kg, mens det lange akselafstandsdesign giver respektive tal på 6,3 kubikmeter såvel som 1.020 kg.
Alle tre variationer drives af nøjagtigt den samme elektriske motor, som har en maksimal output på 121bhp såvel som 255Nm drejningsmoment. Motoren sender strøm til forhjulene gennem en enkelt hastighed transmission såvel som giver en tid på 0–62 km / h på 11 sekunder samt en tophastighed på 75 km / h.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *