Ligger forældre for unge om at lægge sorte kasser i deres biler?

Forældre til unge chauffører er blevet opdaget, der lyver om at installere en ‘sort boks’ telematik -gadget i deres barns køretøj.
I henhold til telematikforsikringsselskabet forsikrer boksen, lyver forældre om at installere en telematik -gadget i deres barns bil i håb om, at de vil være mere sikre chauffører, hvis de tror, ​​de bliver overvåget. Telematikenheder er blevet opdaget for at forbedre bilistsikkerhed, hvor nogle undersøgelser opdager et fald på 58 procent i hastighed såvel som bøder, når sorte kasser er installeret.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Forsikringsselskabet erklærede imidlertid, at selv om placebo -påvirkningen af ​​en gadget kan forbedre kørslen, erstatter den ikke kommentarer (såsom bilist -score) eller de indlejrede sikkerhedsfunktioner (som at kontakte nødhjælpstjenester efter en ulykke), som en faktisk gadget leveres med.
• Loyalitet over for en bilforsikringsdækningsvirksomhed efterlader dig £ 1.400 dårligere stillet over 10 år
Telematikbokse register såvel som registrering af G-kræfter rutinemæssigt såvel som i tilfælde af en ulykke, kan finde ud af, om man skal komme i kontakt med bilisten eller nødhjælpene. Ifølge Insure boksen blev beredskabstjenester kontaktet 16 gange hver måned sidste år af telematikudbydere. Unge chauffører vil heller ikke blive brugt mere overkommelig forsikringsdækning til god kørsel, hvis den ‘sorte boks’ er en fantasi, der er tilberedt af mor såvel som far.
Simon Rewell, vejsikkerhedschef hos Insure the Box, sagde: ”Telematikbokse er bevist at med succes øge bilists sikkerhed. Imidlertid er det afgørende, at forældre er klar over, at de udvidede fordele ved denne teknologi, såsom minimeret hastighed såvel som lavere uheld, realiseres med installationen af ​​en faktisk sort kasse.
• En fjerdedel af chauffører lyver om opladningspunkter på deres biler og lastbilforsikringsformularer
”Det handler om at se nogle forældre, uanset hvor nøjagtigt deres intentioner, tro, at de kan give deres børn de sikkerhedsfordele, der følger med at installere en sort kasse bare med en hvid løgn.”
Har du nogensinde haft en telematikboks installeret i din bil? Fortæl os i kommentarerne nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *