Anden generation af Toyota Mirai afslørede officielt

Toyotas anden generation af hydrogenelektrisk Mirai Saloon har gjort sin officielle debut. Det vil sælges i Storbritannien i marts næste år, hvor det fungerer som et alternativ til konventionelle elektriske saloner, såsom Tesla Model S og den kommende BMW I4.
MK2 Mirai, som vi allerede har samplet i prototypeform, er flyttet til Toyotas baghjulstræk GA-L-platform, som den deler med den japanske Toyota Crown-udøvende Saloon. Som sådan er dens dimensioner vokset over sin forgænger – dens længde er udvidet med 85 mm til 4.975 mm, mens dens akselafstand er steget med 140 mm til 2.920 mm.

Elektriske biler vs brintbiler: Eksklusiv analyse i den virkelige verden

Den ekstra plads, der tilbydes af de nye underbygninger, har gjort det muligt for Toyota at passe til en ekstra brintopbevaringstank under Mirais gulv, hvilket har øget salonens brændstofkapacitet og køreområde med 30 procent. Nu kan bilens tre tanke indeholde 5,6 kg brint – hvilket giver et maksimalt interval på omkring 400 miles.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Dette forbedrede rækkevidde er hjulpet af ingeniørernes hurtige tilgang til vægttab. Brændselscellestakken er for eksempel mindre, men mere energitæt end den gamle model-mens indtagelsen er næsten 35 procent lettere end før. Brændselscellens udstødningssystem er også lavet af en let harpiks, da det kun behøver at bære vand snarere end høje temperaturgasser produceret af en forbrændingsmotor.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *