Skræddersyet Aston Martin Victor hylder den klassiske V8 Vantage

Dette er Aston Martin Victor. Det er et skræddersyet superbilprojekt, bestilt af en privat kunde og realiseret af det britiske firma’s interne coachbuilding-arm, Q af Aston Martin.
Victor hylder den klassiske Aston Martin V8 Vantage i 1970’erne og 1980’erne – og det tager sit navn fra virksomhedens daværende udøvende formand, Victor Gauntlett, der genopbyggede Aston Martin -mærket mellem 1980 og 1991.

James Bonds Aston Martins: Vi kører 007s DB5, DBS, V8 og Valhalla

Gauntlett overvågede den sidste halvdel af den originale V8 Vantage’s produktionscyklus og var manden berømt ansvarlig for at forhandle James Bonds tilbagevenden til Aston Martin for 1987 -filmen The Living Daylights, der indeholdt en specielt modificeret V8 Vantage.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Victor startede sit liv som en renoveret carbonfibermonocoque fra en-77, hvortil Aston Martin tilføjede en række retro-stilede kulfiberkropspaneler-som alle blev designet ved hjælp af fluiddynamik-test for at tilbyde racerbilniveauer af downforce.
Aston Martin siger, at Victor ved 100 km / h genererer 842nm downforce-mere end 300 nm op på virksomhedens racer-præppede Vantage GT4 Racer.
Ligesom den klassiske V8 Vantage har Victor en plade-ansigt næse med en aggressiv splitter og kvadratisk bagpå med en Ducktail-spoiler. Der er også et lignende formet radiatorgitter foran sammen med et sæt runde forlygter og en Pentland Green Maling -finish, der ligner Buckinghamshire Green Paint, der var tilgængelig på den originale bil.
20

Indvendigt er den skræddersyede engangs-superbils sæder og instrumentbræt trimmet i en blanding af skovgrøn og Conker Bridge Leathers, mens headlining og dørsøjler er færdige i Cashmere. Solid valnød bruges til gearknap og kabinebeklædning-og Victor’s rattet er en refineret version af motorsport-afledt enhed monteret på Vulcan.
Når Victor’s Platform og Aerodynamics var afsluttet, boltede Aston Martin på en række chassiskomponenter fra den kun Vulcan, inklusive dets indbygger og spjæld
Strømmen kommer fra en naturligt aspireret 7,3-liters V12, der producerer en svimlende 836bhp og 821nm drejningsmoment. Strøm føres til baghjulene via en seks-trins manuel gearkasse-hvilket betyder, at Victor er den mest kraftfulde manuelle sportsbil Aston Martin nogensinde har bygget.

Tjek vores fulde anmeldelse af den nye Callum Vanquish her …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *