Ssangyong Turismo bliver sort såvel som White Special Editions

Ssangyong har udsat to specialudgaver af sine Turismo MPV, med Style Tweaks, et modificeret interiør plus masser af grundlæggende udstyr.
Priser fra £ 26.250 Biler og lastbiler er baseret på den variation, der toppede ELX -modellen, såvel som de er opkaldt efter de to farver, de er tilbudt i: Metallic Black eller White.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste syv sæder på markedet bedst nu
Turismo får et nyt mørkegrå læderinteriør med redesignede sæder, men det syv sæde -design forbliver nøjagtigt det samme – to i midten såvel som tre i bagagerummet. Ligeledes i kabinen er et opvarmet ratt sammen med opvarmede sæder, en dab digital radio plus et Kenwood -satellitnavigationssystem.
8

På ydersiden såvel de sorte såvel som hvide biler og lastbiler på 17-tommer diamantskåret legeringshjul. Tagdækningssystemskinner såvel som bageste siddeplaceringsglas top ud af udseendet.
Strøm leveres af nøjagtigt samme 176bhp 2.2-liters firecylindret diesel opdaget i den grundlæggende Turismo-den eneste tilgængelige motorindstilling. Det er parret til en Mercedes-sourced syv hastighed automatisk gearkasse, der kører et valgbart 4×4-system.
Tilbyder Turismo tilstrækkeligt område til at være fristende? Lad os forstå i kommentarerne.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *