Ny ansigtsløftede Chevrolet Camaro Exposed

Dette er den nye Chevrolet Camaro, en opdateret version af de amerikanske muskelmassebiler og lastbil nu i sin sjette generation. såvel som for første gang har Chevrolet lavet den 1le administrerende pakke, der tilbydes med en fire-cylindret motor.
For en midtlivs ansigtsløftning har Camaro gennemgået en transformation. En ny forlygte såvel som gitterplan er blevet indført, som ifølge Chevrolet ligeledes hjælper Aid Aid Airflow såvel som motorkøling.
11

Flagskibet Camaro SS får et noget andet front-end-look med et større luftindtag.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Finest Performance Cars and Trucks til salg
Inde i den største ændring er ankomsten af ​​et nyt infotainment -system; En syv-tommer skærm er standard, mens en større otte tommer berøringsskærm kan tilføjes som en mulighed. Et andet sted er der indført et vendingskamera, foran kollision, der er alarmering af en uoplivet præstationsdataoptager.
For første gang har købere ligeledes valget af Camaro Turbo 1le, den drives af en 2,0-liters fircylindret motor, der etablerer 272bhp såvel som 400Nm drejningsmoment. 1LE-styringspakken forbliver baghjulstræk såvel som kun kan parres med en seks-trins håndbog gearkasse, mens stivere suspension såvel som afstemt spjæld ligeledes inkluderes.
Kan du lide Chevrolet Camaros nye look? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *