Garage Labour Rates ramte rekord £ 215 pr. Time

De maksimale omkostninger ved en times arbejdskraft på et mekanikernes værksted har ramt en ny rekordstal på £ 215, ifølge Garantic Direct’s årlige Labour Rates -undersøgelse.
Samlet set udgifterne til Storbritanniens gennemsnitlige arbejdsprocent, for de vigtigste og ikke-franchiserede forhandlere tilsammen, ligger i øjeblikket på £ 74,33.
• Hurtige bilister kan udsættes for 10.000 pund bøder
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Undersøgelsen, der kiggede på mere end 10.000 tilfælde, fandt, at London er det dyreste sted at løse en bil, med et gennemsnitligt £ 91,99 i timen – en stigning på tre procent på 2013. Og den dyreste regning på 215 £ blev også fundet i Hovedstaden på et franchiseret værksted i det vestlige London. Dette var den højeste sats, der nogensinde er registreret i de 11 år, som Garanti Direct har udført undersøgelsen. Det fandt også to andre garager, der opkrævede mere end £ 200 per time for arbejde.
Sydøsten dominerede de ti mest dyre regioner, med Surrey på andenpladsen til £ 85,83 og Middlesex den tredje dyreste på £ 85,17. I den anden ende af tabellen var det den nordlige England, og Skotland udgjorde størstedelen af ​​de billigste steder at fikse en bil.
UK’s billigste garagearbejde
Den billigste gennemsnitlige sats var £ 58,46 per time i Angus i Skotland. Dette blev efterfulgt af East Lothian til £ 60,28, mens County Durham var den tredje billigste på £ 62,45.
I mellemtiden er kløften mellem omkostningerne ved den franchiserede og ikke-franchiserede også lukket dramatisk. I 2006 var kløften en enorm 84 procent. I 2014 var det imidlertid lukket til 45 procent.
Garanti direkte administrerende direktør, David Gerrans, sagde; ”Den krympende prisforskel mellem hovedforhandlere og ikke-franchiserede workshops kan skyldes den stigende popularitet af kære hurtige pasninger og autocentre, der ser ud til at tage forretning væk fra billigere uafhængige, samt fremkomsten af ​​producentordninger, der tilbyder Rabatter for ældre biler og hjælper med at holde den samlede franchiserede sats nede. ”
Tror du, at omkostningerne ved reparation af din bil er for dyre? Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *