Jaguar Land Rover varemærker Road rover navn

Jaguar Land Rover har ansøgt om varemærke et nysgerrig og ejendommeligt nyt navn – Road Rover.
Officielt kan der ikke siges om gruppens interesse i det nye badge. Carmakers varemærke potentielle navne hele tiden, enten med henblik på faktiske nye modeller eller for at holde visse navne ud af konkurrenternes hænder og varemærke. For eksempel har JLR en flåde af potentielle Jaguar navne i øjeblikket varemærkeret, herunder J-type, J-PACE og C-PACE.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste SUV’er til salg 2018
Vejen rover navn blænker imidlertid fantasien, som ingen andre. I det mindste kunne det bare være et indre slogan eller forbeholdt en fremtidig PR-stunt. Det tyder mest på, at JLR overvejer en revolutionerende ny bil, tydeligt formet som en separat enhed og sidder lavere end mærkets konventionelle SUV’er.
Vi har intet at fortsætte på dette stadium, selvom ideen om en vejrover ville ikke være helt ny. Navnet er faktisk blevet brugt internt før, på en række prototypebiler udviklet af mærket i midten af ​​1950’erne. Tiltænkt som en bil til at prale i det mindste nogle af de off-road-prowess af Series 1 Land Rover, var projektet meget fokuseret på on-road manerer i stedet, men undlod at resultere i en produktionsmodel.
Lignende, moderne fortolkninger af dette format ville være Audis allroad-line-up, Volvos langrendskøretøjer og Mercedes e-klasse terrængående. Det er dog umuligt at sige på dette tidspunkt, hvis Land Rover har stor interesse i at komme ind i dette markedsplads. I øjeblikket er den nærmeste ting, der besidder dette rum over Jaguar Land Rover-line-up, den nye, all-elektriske Jaguar I-Pace.
Vi ved ikke, om Road Rover selv er et direkte spin på Land Rover heller. Det kunne faktisk spændes ud fra Range Rover, hvilket ville resultere i et langt meget mere eksklusivt og glamourøst køretøj.
Læs vores anmeldelse af The New Jaguar I-Pace …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *